Willa Impresja zaprasza Państwa do organizacji konferencji, szkoleń i spotkań służbowych.
Oferujemy eleganckie wnętrza, profesjonalny sprzęt i obsługę.
Dysponujemy 4 salami konferencyjnymi, dwie z nich można łączyć tworząc przestrzeń dla blisko 250 osób.
Sale aranżujemy i wyposażamy zgodnie z Państwa sugestiami.

Wyposażenie w cenie sali w:

  • Ekran
  • Flipchart
  • projektor multimedialny
  • sprzęt konferencyjny i eventowy: mikrofony, sztalugi, mównica, stoły koktajlowe
  • Internet Wi-Fi
  • Klimatyzowana sala
  • Otoczenie ogrodu
  • Bezpłatny parking

Posiadamy w sumie 20 miejsc noclegowych w konfiguracji:

  • 2 pokoje (1-osobowe)
  • 9 pokoi (2-osobowych)

Usługa hotelowa:
Pokój 1-osobowy w cenie (170 zł / doba) ze śniadaniem
Pokój 2-osobowy w cenie (230 zł/ doba)ze śniadaniem
Pokój 2-osobowy o podwyższonym standardzie (250 zł/ doba)

Atrakcje hotelu:

  • Elegancka restauracja
  • Kawiarnia z cukiernią
  • Stół bilardowy
  • Możliwość kolacji w formie grilla

Przerwa kawowa 25 zł/osoba
W cenie bufetu znajduje się:

  • Kawa
  • wybór herbat
  • woda niegazowana z cytryną
  • ciasto-własnego wypieku
  • jabłka

Przerwa kawowa 35 zł/osoba (z uzupełnieniem):
W cenie bufetu znajduje się:

  • Kawa
  • wybór herbat
  • woda niegazowana z cytryną
  • ciasto-własnego wypieku
  • jabłka

 

MENU SERWOWANE

Menu – Propozycja Szefa Kuchni   39 zł/osoba

Zupa dnia

Lunch dnia
na przykład:

Gołąbki z ziemniakami z koprem i zestawem surówek
Kotlet mielony z ziemniaczkami puree i mizerią
Kotlet Devolaille z frytkami i surówką z białej kapusty
Bryzol z pieczarkami z ziemniakami opiekanymi i kapustą zasmażaną
Kurczak faszerowany szpinakiem z ryżem i bukietem sałat z sosem winegret
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kopytkami i kapustą zasmażaną

*

Deser – Kruche ciasteczko z kremem i konfiturą z czarnej porzeczki lub babeczka z budyniem

*

Woda niegazowana z cytryną

Menu – do skomponowania przez Państwa   62 zł/osoba

Zupa (jedna do wyboru)

Rosół z wiejskiej kury i kaczki z makaronem lub kołdunami
Pomidorowa ze świeżych pomidorów z makaronem
Barszczyk czerwony z uszkami
Zupa krem (np. Krem z dyni z grzankami/ krem z pomidorów z mozzarellą)

*

II Danie (jedno do wyboru)

Rumsztyk Szefa Kuchni podany z sałatami i frytkami

*

Duszone poliki wołowe podane z pampuchą, warzywami korzennymi i ciemnym sosem chrzanowym
Polędwiczka wieprzowa pod sosem rokpol z fasolką szparagowa w boczku, kaszą bulgur i warzywami gotowanymi

*

Panierowany schab z kością̨ smażony na smalcu podany z ziemniakami z kopremi kapustą zasmażaną̨

*

Halibut podany na puree z fasolki ze smażonymi na maśle warzywami i ziemniakami

*

Sałatka z grillowanym łososiem, cytrusami, pomarańczowym sosem winegret i gorącą bagietką

Deser (jeden do wyboru)

Waniliowy torcik lodowy z bitą śmietaną i owocami
Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych
Sernik na ciepło z musem malinowym

*

Woda niegazowana z cytryną

Możliwość obiadu / kolacji w formie menu skróconego z karty / w formie bufetu / w formie grilla – cena do indywidualnego ustalenia.

Dodatkowo:

Open bar bezalkoholowy do lunchu/ kolacji 25 zł/osoba

kawa z expresu, herbata; napoje zimne: woda mineralna, soki: pomarańczowy i jabłkowy, napoje Coca-cola, Fanta, Sprite