Konferencje - sala konferencyjna w Pabianicach - wynajem
Willa Impresja zaprasza Państwa do organizacji konferencji, szkoleń i spotkań służbowych.
Oferujemy eleganckie wnętrza, profesjonalny sprzęt i obsługę.
Dysponujemy 4 salami konferencyjnymi, dwie z nich można łączyć tworząc przestrzeń dla blisko 250 osób.
Sale aranżujemy i wyposażamy zgodnie z Państwa sugestiami.
Wyposażenie w cenie sali w:
- Ekran
- Flipchart
- projektor multimedialny
- sprzęt konferencyjny i eventowy: mikrofony, sztalugi, mównica, stoły koktajlowe
- Internet Wi-Fi
- Klimatyzowana sala
- Otoczenie ogrodu
- Bezpłatny parking
Posiadamy w sumie 20 miejsc noclegowych w konfiguracji:
- 2 pokoje (1-osobowe)
- 9 pokoi (2-osobowych)
Usługa hotelowa:
Pokój 1-osobowy w cenie (170 zł / doba) ze śniadaniem
Pokój 2-osobowy w cenie (230 zł/ doba)ze śniadaniem
Pokój 2-osobowy o podwyższonym standardzie (250 zł/ doba)
Atrakcje hotelu:
- Elegancka restauracja
- Kawiarnia z cukiernią
- Stół bilardowy
- Możliwość kolacji w formie grilla
Przerwa kawowa 25 zł/osoba
W cenie bufetu znajduje się:
- Kawa
- wybór herbat
- woda niegazowana z cytryną
- ciasto-własnego wypieku
- jabłka
Przerwa kawowa 35 zł/osoba (z uzupełnieniem):
W cenie bufetu znajduje się:
- Kawa
- wybór herbat
- woda niegazowana z cytryną
- ciasto-własnego wypieku
- jabłka
MENU SERWOWANE
Menu – Propozycja Szefa Kuchni 39 zł/osoba
Zupa dnia
Lunch dnia
na przykład:
Gołąbki z ziemniakami z koprem i zestawem surówek
Kotlet mielony z ziemniaczkami puree i mizerią
Kotlet Devolaille z frytkami i surówką z białej kapusty
Bryzol z pieczarkami z ziemniakami opiekanymi i kapustą zasmażaną
Kurczak faszerowany szpinakiem z ryżem i bukietem sałat z sosem winegret
Bitki wieprzowe w sosie własnym z kopytkami i kapustą zasmażaną
*
Deser – Kruche ciasteczko z kremem i konfiturą z czarnej porzeczki lub babeczka z budyniem
*
Woda niegazowana z cytryną
Menu – do skomponowania przez Państwa 62 zł/osoba
Zupa (jedna do wyboru)
Rosół z wiejskiej kury i kaczki z makaronem lub kołdunami
Pomidorowa ze świeżych pomidorów z makaronem
Barszczyk czerwony z uszkami
Zupa krem (np. Krem z dyni z grzankami/ krem z pomidorów z mozzarellą)
*
II Danie (jedno do wyboru)
Rumsztyk Szefa Kuchni podany z sałatami i frytkami
*
Duszone poliki wołowe podane z pampuchą, warzywami korzennymi i ciemnym sosem chrzanowym
Polędwiczka wieprzowa pod sosem rokpol z fasolką szparagowa w boczku, kaszą bulgur i warzywami gotowanymi
*
Panierowany schab z kością̨ smażony na smalcu podany z ziemniakami z kopremi kapustą zasmażaną̨
*
Halibut podany na puree z fasolki ze smażonymi na maśle warzywami i ziemniakami
*
Sałatka z grillowanym łososiem, cytrusami, pomarańczowym sosem winegret i gorącą bagietką
Deser (jeden do wyboru)
Waniliowy torcik lodowy z bitą śmietaną i owocami
Szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych
Sernik na ciepło z musem malinowym
*
Woda niegazowana z cytryną
Możliwość obiadu / kolacji w formie menu skróconego z karty / w formie bufetu / w formie grilla – cena do indywidualnego ustalenia.
Dodatkowo:
Open bar bezalkoholowy do lunchu/ kolacji 25 zł/osoba
kawa z expresu, herbata; napoje zimne: woda mineralna, soki: pomarańczowy i jabłkowy, napoje Coca-cola, Fanta, Sprite